Equip

Estimem Solsona i tenim ganes de dedicar uns anys de la nostra vida a la ciutat. No ens falta la il·lusió per construir un projecte ambiciós per Solsona que permeti a la ciutat posicionar-se com un referent pel que fa a qualitat de vida de les persones, oportunitats i sostenibilitat.

L’equip de Junts per Solsona és un equip plural i divers, que aglutina diferents sensibilitats i perspectives amb la voluntat de ser representatiu de la societat solsonina.

Marc Barbens

Cap de llista

27 anys

M’agradaria poder treballar per Solsona… Deixar-la més equipada del que me l’he trobat. Crec que Solsona té potencial per liderar de nou la comarca i ser un referent cultural, social i econòmic. Amb esforç, dedicació i capacitat segur que pot anar a millor.

El meu racó preferit de Solsona és…Tot el nucli antic. Sóc un enamorat del nucli antic i dels seus racons. N’hi ha per tot arreu de fantàstics. El contrast de la llum i l’ombra és genial.

Què podries aportar a la ciutat en cas de tenir responsabilitats de govern? Màxima dedicació i trepitjar el carrer. Estar al costat de la gent. Viure a la ciutat i per la ciutat. Treballar el dia a dia i projectar el futur. Tornar a fer una pinya amb les entitats i les empreses. Créixer.

Isabel Pérez

Número 2

41 anys

Procuradora

M’agradaria poder treballar per Solsona…  per millorar la qualitat de vida dels solsonins i solsonines i que sigui una ciutat de futur per les generacions pròximes.

El meu racó preferit de Solsona és… la plaça Sant Joan.

Què podries aportar a la ciutat en cas de tenir responsabilitats de govern? Il·lusió, responsabilitat i experiència.

Xavier Torres

Número 3

62 anys

Assessor fiscal

M’agradaria poder treballar per Solsona…  per dur a terme noves idees i perquè la ciutat torni a ser al lloc que li pertoca.

El meu racó preferit de Solsona és… el Passeig Pare Claret.

Què podries aportar a la ciutat en cas de tenir responsabilitats de govern? Aportaria els meus coneixements, en els temes d’economia i d’obres. L’experiència és un grau i ja porto més de 40 anys treballant.

Cèsar García

Número 4

57 anys

Pensionista

M’agradaria poder treballar per Solsona…  per poder treballar per la ciutat i aportar millores en l’àmbit social i urbà.

El meu racó preferit de Solsona és… la Mare de la Font, perquè m’hi puc relaxar mentre gaudeixo de la natura.

Què podries aportar a la ciutat en cas de tenir responsabilitats de govern? Capacitat de treball en equip pel bé de la ciutat, sobretot en l’àmbit social.

Míriam Semís

Número 5

40 anys

Educadora

M’agradaria treballar per Solsona per… poder millorar la ciutat

El meu racó preferit de Solsona és… la plaça de Sant Joan

Què podries aportar a Solsona en cas de tenir responsabilitats de govern? Treballar humilment, escoltant totes les propostes i intentar millorar les infraestructures i els serveis de la ciutat.

Jordi Sendarrubias

Número 6

35 anys

Tècnic Superior en Instal·lacions Electrotècniques

M’agradaria poder treballar per Solsona per… sentir-me partícip de la millora de la ciutat els propers anys.

El meu racó preferit de Solsona és… la Plaça Sant Joan.

Què podries aportar a Solsona en cas de tenir responsabilitats de govern? Propostes per millorar i ampliar l’oferta esportiva existent. 

Mònica Serra

Número 7

40 anys

Comptable autònoma

M’agradaria poder treballar per Solsona…  per poder escoltar l’opinió dels ciutadans i treballar dia a dia per aconseguir el que necessiten.

El meu racó preferit de Solsona és… Els carrers amb aires medievals on hi vivim intensament les festes i tradicions

Què podries aportar a la ciutat en cas de tenir responsabilitats de govern? He estat molt vinculada al món de l’associacionisme i puc aportar la meva experiència per fomentar i incentivar el teixit associatiu.

Marc Fortó

Número 8

40 anys

Matricer

M’agradaria poder treballar per Solsona per… fer una ciutat preparada de cara el futur i  amb millors conexions.

 El meu racó preferit de Solsona és… tota la natura que l’envolta.

Què podries aportar a Solsona en cas de tenir responsabilitats de govern? Més oportunitats i una millor qualitat de vida per tots els solsonins.

 

Marta Vizcarro Boix

Número 9

45 anys

Professora de secundària

M’agradaria poder treballar per Solsona per… contribuir a millorar els serveis i la vida cultural de la ciutat.

 El meu racó preferit de Solsona és… el carrer Castell.

Què podries aportar a Solsona en cas de tenir responsabilitats de govern? Disponibilitat per treballar en els camps de la cultura, l’ensenyament i les polítiques d’igualtat.

Iolanda Llohis Badia

Número 10

43 anys

Professora de secundària de Llengua i Literatura

M’agradaria poder treballar per Solsona per… ajudar a ampliar les activitats culturals de la ciutat i comarca.

 El meu racó preferit de Solsona és… un que es troba al casc antic. És el trajecte que va des de la catedral fins a la biblioteca, passant per la Torre de les Hores.

Què podries aportar a Solsona en cas de tenir responsabilitats de govern? Noves visions des del món de l’educació i experiència tant en la coordinació de projectes com en l’organització d’activitats.

Pep Vila Solé

Número 11

Montse Auguets Canes

Número 12

26 anys

Periodista especialitzada en màrqueting i comunicació estratègica

M’agradaria poder treballar per Solsona per… consolidar la ciutat com un referent cultural de la Catalunya Central i com un destí de turisme cultural, sostenible i de qualitat.

El meu racó preferit de Solsona és… la plaça del Palau Episcopal, que s’obre cap al Vall Calent i també cap a la plaça Major.

Què podries aportar a Solsona en cas de tenir responsabilitats de govern? Ganes de treballar d’una manera honesta.

Jordi Xandri Solé

Número 13

60 anys

Ha treballat a la banca

M’agradaria poder treballar per Solsona … amb l’objectiu d’ajudar a millorar la qualitat de vida de tots i cadascun dels ciutadans, afavorint una política que tingui sensibilitat social i ajudi al creixement econòmic.

 El meu racó preferit de Solsona és… el nucli antic.

Què podries aportar a Solsona en cas de tenir responsabilitats de govern? Experiència, il·lusió i capacitat de treball.

David Cervilla Lupiáñez

Número 14