Notícies

El pagament per generació és el sistema més just

Estem obligats a millorar l’índex de reciclatge de la ciutat. Per motius mediambientals i també econòmics. Tanmateix, no estem d’acord amb el model de porta a porta clàssic que planteja l’actual govern municipal, el qual consisteix en baixar un residu diferent cada dia al carrer perquè ho reculli un camió porta per porta.

Des de Junts per Solsona apostem pel sistema de pagament per generació. Aquest sistema, consisteix en l’ús de contenidors intel·ligents i permet saber quins ciutadans reciclen més i millor i per tant rebaixar-los notablement el preu dels servei. D’aquesta manera aconseguim mantenir la ciutat neta i lliure de bosses amb deixalles escampades pels carrers. A més a més, incentivem el reciclatge a partir d’adaptar el preu del rebut a l’esforç de tothom.