Notícies

Junts per Solsona dóna a conèixer l’ordre dels 8 primers de la llista

L’equip de Junts per Solsona manté els actuals regidors en els tres primers llocs de la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. El quart lloc serà per César Garcia, que es va donar a conèixer que seguiria implicat en el projecte el mes de febrer. Míriam Semís ocupa la cinquena posició de la candidatura i els nous fitxatges, Jordi Sendarrubias i Mònica Serra, són els següents. Marc Fortó és el vuitè  membre de la llista. Properament, es donaran a conèixer la resta de membres de l’equip de Barbens que formaran part de la candidatura.

 

1- Marc Barbens

2- Isabel Pérez

3- Xavier Torres

4- César Garcia

5- Míriam Semís

6- Jordi Sendarrubias

7- Mònica Serra

8- Marc Fortó