Notícies

El regidor Xavier Torres formarà part de la candidatura de Junts per Solsona

Xavier Torres, actual regidor de l’Ajuntament de Solsona, formarà part de la nova candidatura de Junts per Solsona. Torres manté la seva vinculació amb la ciutat i ho fa sumant-se a la candidatura de Junts per Solsona de cara a les properes eleccions municipals.

Nascut a Solsona el 1956, Torres es va dedicar una dècada a la banca i, actualment, ja porta tres dècades treballant com a assessor fiscal al capdavant d’una empresa solsonina. La seva trajectòria professional i laboral l’avala per coordinar les àrees municipals relacionades amb l’àmbit de l’economia i finances i la gestió d’obres i infraestructures públiques.

En paraules de Xavier Torres destaca que “fa falta que l’Ajuntament tingui un alcalde i uns regidors que es dediquin a treballar sobre el terreny i amb contacte permanent amb el veïns”. A més a més afegeix que “les petites coses, les millores als carrers, voreres, jardins, parcs infantils, espai públic són molt importants pel dia a dia dels ciutadans i els regidors si han d’implicar perquè és la seva obligació”.

Per altra banda, segons Torres “cal consensuar i planificar bé quines han de ser les grans inversions pels propers anys i en aquesta línia presentarem les nostres propostes després de quatre anys de conèixer la realitat municipal”. Apunta que Junts per Solsona proposarà que els ciutadans puguin dir la seva paraula de forma vinculant amb el que s’acabi fent al Camp del Serra, a l’Illa Cultural on ha d’anar la Casa del Carnaval o amb el Tanatori perquè són inversions molt importants. Aquestes dues últimes infraestructures van ser propostes electorals de l’actual govern per la vigent legislatura que no s’han complert.

Finalment, apunta que “els responsables de l’Ajuntament han d’estar ben connectats amb les administracions superiors per reclamar com a capital de comarca un dèficit d’inversions i de xarxa de comunicacions que ens impedeix la igualtat d’oportunitats amb altres poblacions”.