Notícies

Cèsar García formarà part de la candidatura de Junts per Solsona

La candidatura de Junts per Solsona que encapçala Marc Barbens, comptarà amb Cèsar García entre els primers noms. García ha estat durant molts anys i segueix en l’actualitat estretament lligat amb entitats solidàries i de caràcter social de la ciutat. Ha estat un dels membres que va donar llum a Somriu a la Vida, organització destinada a combatre el càncer, i també és el delegat d’AECC a Solsona i cofundador de Fenix(d’ajuda i suport contra el Càncer). També és coneguda la seva vinculació amb l’organització del Carnaval de Solsona i cofundador de la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona.

Nascut el 1962, en César García ha dedicat la seva vida professional en diverses activitats, principalment en l’àmbit de la fusteria i la decoració. Actualment és pensionista. La seva inclinació cap a la tasca social i al voluntariat que ha prestat des de diverses entitats de la ciutat li ha permès estar en contacte amb els Serveis Socials. És per això, que apunta “m’agradaria poder-me dedicar a treballar per millorar la justícia social i la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans de Solsona i per aconseguir-ho estic especialment disposat a assumir la cartera de Serveis Socials”. A més a més, afegeix que “és un departament format per excel·lents professionals que exerceixen una gran labor però necessita d’un regidor que tingui molta dedicació i estic disposat a oferir el meu temps”.

Un altre dels temes que destaca passa per “treballar per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i l’adaptació de Solsona a qualsevol persona que tingui alguna dificultat física o psíquica. Avui dia encara hi ha massa discriminació per aquests motius i cal que denunciar-ho públicament i treballar per canviar-ho”.

Per últim, esmenta que “la possibilitat de treballar en aquest equip ben avingut i molt capacitat per millorar Solsona m’ha empès a fer aquest pas”. En les següents setmanes s’aniran donant a conèixer totes les persones que encapçalaran Junts per Solsona.